By Terry
Hyaloronic Pressed Hydra-Powder

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
419 kr
419 kr
Variant : 10 g
Beskrivning

By Terry Hyaloronic Pressed Hydra-Powder är ett transparent, ultrafint fixeringspuder i kompakt form, berikad med fuktgivande hyaluronsyra. Den kontrollerar glansighet och mattar ner huden samtidigt som den suddar ut porer, ojämnheter och fyller ut fina linjer. Den är lätt att ta med i handväskan och perfekt för touch up’s under dagen. Ger illusionen av en felfri hy med universell transparent nyans som passar alla hudtyper, hudtoner och åldrar. 100% vegansk formula.
Samla upp produkt med appliceringspuffen och knacka bort överflödigt puder innan applicering. Applicera över hela ansiktet med fokus på T-zonen. Pressa lätt puffen vid oljiga områden eller där foundation har applicerats, för att fixera makeupen för resten av dagen. Kan appliceras direkt efter primer för att avsluta en lättare och glansfri makeup eller efter foundation för att fixera en komplett makeup.

Upptäck mer som Hyaloronic Pressed Hydra-Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.