Lancôme
Blush Subtil Creme

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 24 Sparkling Framboise
Beskrivning

Cushion blush är ett flytande rouge som enkelt appliceras med hjälp av den cushion-liknande applikatorn och ger dig ett intensivt men ändå naturligt resultat. Till 2017 års vårlook har Lancôme tagit fram två av de bästsäljande nyanserna av Blush Subtil Creme samt en highlighter, och som kommer i en vackert roséfärgad dosa i limiterad upplaga.

Man kan även använda Lancôme Parisian Kabuki Brush för att ge en lättare färg till kinderna (snurra borsten på cushion-applikatorn och applicera med cirkulära rörelser på kinderna).

  • Limited Edition

  • Tillgänglig i tre nyanser

  • Ingår i kollektionen Absolutely Rôse

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.