Lancôme
Parisienne Maxipalette Midnight In Paris

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
720 kr
720 kr
Variant :
Beskrivning

För alla makeup-addicts! Parisienne Maxipalette - Midnight in Paris är en limited edition-palett som hämtat inspiration från en fartfylld natt ute i Paris med den chica stilikonen Caroline de Maigret. Paletten innehåller ett rouge med härlig textur och sammetslen finish, 4 ögonskuggor, 3 matta puder som kan användas som eyeliners eller för att fylla i ögonbrynen, samt ett highlightingpuder. Kommer i en vacker grå förpackning som påminner om en clutch - perfekt för fredagsnatten.

  • Exklusiv hos eleven!

  • Limited Edition

  • Fylliga nyanser

  • Multifunktionell

  • 2 aplikatorer ingår

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Parisienne Maxipalette Midnight In Paris

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.