Temptu
Air Pod Blush

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Temptu Air Pod Blush - för en uppiggande touch av färg byggd i tunna lager, som sömlöst smälter in i huden! Med en fjäderlätt, silkeslen formula för ett naturligt resultat. Svettresistent för att hålla hela dagen. Rouget är tillgängligt i flera nyanser, som dessutom kan blandas efter behag!

Från röda mattan till catwalken

TEMPTU förser några av de mest ikoniska namnen i mode, musik och film med fantastiska looks - nu är tekniken med felfri finish tillgänglig för dig! Ta vanlig makeup till en helt ny nivå med ett lättanvänt, airbrushbaserat makeupsystem för hemmabruk

Användning

  • Steg 1: Sätt på Airkompressorn genom att trycka på strömknappen.
  • Steg 2: Ställ in vredet på 3 o'clock - optimal inställning för en felfri Airpod Blush applikation. Håll Airbrushern som en penna, pekandes nedåt, 10-15 cm från huden.
  • Steg 3: Tryck varsamt in avtryckaren och applicera i små cirekelrörelser, med början på kinderna och svepandes vidare upp mot tinningen.
  • Steg 4: Fortsätt bygga i tunna lager för en mer dramatisk effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.