Yves Saint Laurent
Blush Volupté

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 1 Singuliere 9 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Yves Saint Laurent Blush Volupté - en ny teknologi, ett spel mellan färg och ljus med en formula som ger en krämig textur. I mitten framhävs en skimrande highlighter som omringas av en mattare nyans.

Blush Volupté innehåller det finaste färgpigmentet och finns tillgängligt i en bred och vibrerande färgskala. Tillsammans med ett vitt puder och pärlemorpartiklar skapar det en fjäderlätt textur som fördelar sig jämnt på huden och ger en naturlig look vilket gör det otroligt enkelt att applicera, utan att behöva vara orolig över att applicera för mycket.

Innehåll: 9 g

Applicering

För att ge ett lyft till ansiktet och få en klassisk look, applicera i en rak linje på kindbenet. Le, så att kindäpplet formar sig runt och applicera lätt med duttande små cirkulära rörelser på den runda formen. Undvik att applicera för nära näsan eller längre ned än vad näsan är lång när du tittar rakt fram i spegeln.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product