MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix + Cherry Blossom

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Cherry Blossom

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Cherry Blossom har samma underbara formula som originalet, men kommer här i ett nytt limiterat utseende med vackra körsbärsblommor på flaskan och med doft av körsbärsblom. MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ är en av MAC's ikonprodukter; en lättviktig mist med vatten full av vitaminer och mineraler, berikad med en blandning av grönt te, kamomill och gurka som varsamt återfuktar och fräschar upp huden. Prep + Prime Fix+ ger en omedelbar fuktboost samtidigt som den ger en extra fin finish till din makeup.

Prep + Prime Fix+ kan användas med alla andra typer av produkter och på massvis med olika sätt - för att späda ut din foundation, intensifiera färg, förbättra- och förlänga hållbarheten av din makeup, eller som återfuktning och vård till en trött och torr hud.

  • Ingår i Boom, Boom, Bloom.
  • Doft av körsbärsblom.
  • Uppfräschande
  • Återfuktande
  • Förbättrar hållbarheten av din makeup

Innehåll: 100 ml

Upptäck mer som Prep + Prime Fix + Cherry Blossom

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product