Rock Cosmetics
Rock Cosmetics Eye Rock, Swarovski Sparkle Mix

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Eye Rock ger dig färdiga mönster av gnistrande kristaller som du enkelt applicerar runt dina ögon för en modern och festlig look till din utekväll.

  • Sparkle Mix är en festlig blandning av mattsvarta, guldfärgade och kristallfärgade skimmer och glitter-stenar som får dig att stråla lite extra!

Innehåll: Ett par.

Användning

Rengör noggrant området runt ögonen och torka bort rester av rengöring, vatten och ansiktskrämer för att avlägsna smuts, fetter och oljor i ansiktet. Avlägsna försiktigt den vita skyddsplasten som täcker den klistrade sidan av kristallerna och kontrollera så att alla kristallerna sitter kvar på ursprunglig plats. Om någon kristall dras med upp av den vita skyddsplasten, pressa försiktigt tillbaka plasten och kristallerna till ursprungligt läge och avlägsna försiktigt plasten på nytt.

Placera mönstret där du vill att det ska sitta och tryck försiktigt på kristallerna i cirka 10 sekunder så att de sätter sig på din hud. Avlägsna försiktigt det andra skyddande filtret och försäkra att kristallerna är fasta på plats. För starkare fäste, tryck försiktigt kristallerna upprepade gånger mot huden. Nu är du good-to-go och kan skryta med en skimrande look som garanterat drar blickarna till sig.

När Eye Rock är applicerad, undvik återfuktande krämer och oljebaserad rengöring eftersom detta kan förkorta livstiden hos kristallerna och få limmet att släppa i förtid. Avlägsna försiktigt kristallerna en och en med hjälp av en pincett eller fingertopparna. Återanvänd gärna dina Eye Rock kristaller genom att använda ett dermatologiskt godkänt kropps-lim.

Observera

Eye Rock kristalltatueringar skall endast appliceras på frisk hud. Eye Rock är endast till för utvärtes bruk. Applicera inte Eye Rock på insidan av ögonen eller på slemhinnor. Kristalltatueringar är inte rekommenderade för små barn, då individuella lösa föremål kan utgöra fara genom sväljning.

Upptäck mer som Rock Cosmetics Eye Rock, Swarovski Sparkle Mix

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.