Övriga
The ALL NIGHTER All Over Shimmer Powder

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

The All Nighter All Over Shimmer Powder är en helt naturlig highlighter för ditt hår, ansikte och kropp! Detta unika, multifunktionella löspudret är fullproppat med silke, ris, mineraler och har en härlig svag doft av kanel!

All Over Shimmer Powder ger ett champagne-skimrande sken till dina ögon, kindben, axlar, dekolletage och dra även lite genom håret för att fräscha upp och ge ett skimrande resultat.

Innehåll: 20 ml

Ingredienser

Mica,Titanium Dioxide,Iron Oxides,Kaolin,Silk Powder,Zinc Oxide,Pure Vegetable Starch,Essential Oil

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som The ALL NIGHTER All Over Shimmer Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.