bareMinerals
Gen Nude Patent Lip Lacquer

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
295 kr
295 kr
Variant : Major 3.7 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

Ge dina läppar den perfekta mixen av täckning och glans! Gen Nude® Patent Lip Lacquer är ett högblankt flytande läppstift som ger full täckning och lackliknande finish i ett enda svep.

Den hudvårdande formulan innehåller naturligt återfuktande ingredienser som jojobaolja och alger, men även smithsonitextrakt och koppar som gör att läpparna känns mjukare och fylligare. Den lättviktiga formulan klibbar inte, tar sig inte ut i linjer kring läppkonturen eller lägger sig i linjer på läpparna.

Den unika dubbelsidiga applikatorn är utformad för en perfekt applicering, vilket skapar en 3D-effekt som gör att läpparna ser fylligare ut. Applicera formulan med den flockade sida av applikatorn och svep sedan en gång över läppen med den platta sidan för att få en slät och spegelblank yta.

  • Subtil vaniljdoft

  • Glansig finish

  • Återfuktande & mjukgörande

  • Full täckning

Upptäck mer som Gen Nude Patent Lip Lacquer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt