Clarins
Instant Concealer

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : 0 15 ml
Andra färger :
Beskrivning

Clarins Instant Concealer är en fantastisk flytande concealer som snabbt minskar mörka ringar under ögonen samtidigt som den ljusar upp och gör området kring ögonen mer strålande! Den fylliga konsistensen gör att den omedelbart och snabbt smälter in med huden och lämnar ett perfekt resultat, utan skavanker!

Dess formula med Light Optimizing Complex fångar och förstärker ljuset för att genast ge en vacker lyster och reducera mörka ringar , fina linjer och rynkor samtidigt som aloe vera återfuktar. Dess speciellt utvalda pigment finns i tre olika nyanser för att korrigera mörka partier beroende på dess färg. Dina ögon kommer se piggare och fräschare ut med en vacker strålande och ljus finish!

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera efter foundation. Ta en liten mängd Instant Concealer och värm den mellan fingrarna. Applicera med lätta klappande rörelser från inre ögonvrån till den yttre för att hjälpa hudens naturliga dräneringsprocess. Kan även appliceras med en foundationpensel.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product