Lancôme
Belle De Teint Glow Powder

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 138 kr

321 kr 459 kr

Du sparar 138 kr

321 kr 459 kr

Variant : 08 Belle de Nuit 8.8 g
Beskrivning

Lancôme Belle De Teint Glow Powder är inte ett traditionellt solpuder, utan en hälsosam formula med ett naturligt pigment. Belle de Teint innehåller rosenbladspuder, koffein och aprikosolja som ger energi och lyster - resultatet blir en strålande, perfekt hy utan rodnad!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Belle De Teint Glow Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt