Lancôme
Cushion Blush Subtil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 025 Sorbet Grenadine 6 g
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Beskrivning

Cushion Blush Subtil - Ett vackert, lyxigt rouge i varierade nyanser. En serie som som ger kinderna ett naturligt förförande och fräscht intryck. Resultatet är en mild och subtil makeup som ger en naturlig, transparent och sofistikerad finish.

  • Cushion-formula

  • Naturlig finish

  • Tillgänglig i 6 vackra nyanser

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product