Lancôme
Brow Define Pencil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 02 Blonde 0.9 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En dubbelsidig precisionspenna och spoolie samt självvässande spets som ger en exakt applicering varje gång. Lancôme Brow Define Pencil har en vattenfast, hållbar formula som fäster på huden och gör är perfekt när man behöver fylla i där strån saknas. Kombinationen av den ultrafina spetsen och borsten skapar naturliga, balanserade och perfekt definierade ögonbryn.

  • Vattenfast

  • Återfuktande

  • Medium täckning

  • Självvässande spets

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.