Lancôme
Brow Define Pencil

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 104 kr

155 kr 259 kr

Du sparar 104 kr

155 kr 259 kr

Variant : 02 Blonde 0.9 g
Beskrivning

En dubbelsidig precisionspenna och spoolie samt självvässande spets som ger en exakt applicering varje gång. Lancôme Brow Define Pencil har en vattenfast, hållbar formula som fäster på huden och gör är perfekt när man behöver fylla i där strån saknas. Kombinationen av den ultrafina spetsen och borsten skapar naturliga, balanserade och perfekt definierade ögonbryn.

  • Vattenfast

  • Återfuktande

  • Medium täckning

  • Självvässande spets

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Brow Define Pencil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.