Lancôme
Cils Booster XL Mascara Primer

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 82 kr

247 kr 329 kr

Du sparar 82 kr

247 kr 329 kr

Variant : 6 ml
Beskrivning

Lancôme Cils Booster XL är en vit mascaraprimer som används under din vanliga mascara för att skapa extra volym och längd. En idealisk bas till vilken mascara du än väljer.

  • Mascaraprimer

  • Ger extra volym och längd

Innehåll: 5.5 ml

Användning

Applicera på samma sätt som en mascara över fransarna, börja vid roten och jobba uppåt i zick-zack-rörelser. Avsluta med mascara.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product