Lancôme
Custom Drops

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Champagne Glow
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Upptäck Custom Drops från Lancôme! Dessa underbara droppar går att använda på två olika sätt beroende på vad du önskar för finish och resultat. Du kan antingen blanda några droppar i din foundation för en lyxigt lysterfull- och gyllene finish, du kan även applicera några droppar direkt på huden för en mer intensiv- och precis contouring/highlighting-effekt. På så sätt kan du skapa en ny foundationrutin varje dag - mottot är "Glöd förskönar!" Lancôme Custom Drops kommer i fyra nyanser för oändliga möjligheter.

  • Champagne Glow framhäver hudens naturliga utstrålning med en sprudlande frisk pärlemornyans. Blanda en droppe med din foundation för en lätt, naturlig glöd, eller använd den som en highlighter på kindben, längs näsryggen och på amorbågen för att skapa en strobing-effekt.

  • Rose Glow är perfekt för att försiktigt markera ansiktets konturer och kan också blandas med din foundation för att tillföra huden ett friskt och vackert gyllene rosenskimmer. Deb är även perfekt för att framhäva ansiktets drag om du har en lite mörkare hudton.

  • Golden Glow ger en vacker, solkysst hud. Blanda en droppe med din foundation för att få en gyllene glöd - har du olivfärgad hud eller en mörkare hudton blir nyansen otroligt vacker som highlighter.

  • Bronze Glow skulpterar lätt och exakt ansiktets konturer, markerar de bästa dragen på medel till ljusa hudtoner och skapar en contouring-effekt. Har du en mörkare hudton kan du blanda en droppe med din foundation för att framhäva hudens naturliga lyster.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product