Lancôme
Grandiôse Liner

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
385 kr
385 kr
Variant : 01 Matte Black 1.4 ml
Beskrivning

Lancôme Grandiôse Eyeliner - En flytande eyeliner som gör det möjligt för dig att komma åt helt ner till fransraden från inner- till ytterögat. Med en böjbar applikator för att markera båda ögonen och hjälpa dig att anpassa applikationen efter din unika ögonform. Applikatorns ultratunna ände tillåter dig att applicera produkt för en alltifrån enkel till en dramatisk look!

Innovativ design:
  • Ger enkel access ända ner till fransrötterna tack vara applikatorns böjbara design.

  • Åstadkom precisa linjer med hjälp av den ultratunna änden.

  • Med en högpigmenterad, fyllig formula med matt finish.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product