Lancôme
Skin Feels Good Foundation

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Variant : 03N Cream Beige 32 ml
Beskrivning

En återfuktande tintad dagkräm för en "no-makeup makeup"-look, berikad med hudälskande ingredienser som sätter din huds välmående i första hand! Skin Feels Good Foundation är speciellt framtagen för de som önskar en strålande, naturlig look snabbt och enkelt.

Formulan ger en subtil färg som verkar utjämnande men fortfarande låter din huds naturliga lyster stråla igenom. Skin Feels Good Foundation är tillgänglig i 8 nyanser berikade med ingredienser som återfuktande hyaluronsyra och extrakt från moringafrö som revitaliserar- och skyddar huden mot fria radikaler.

  • Naturlig täckning, byggbar

  • Vårdande, återfuktande ingredienser

  • Mycket lyster

  • Passar alla hudtyper

  • SPF 23

Innehåll: 32 ml

Användning

  • För den perfekta basen, börja med att applicera Hydra Glow primer för att jämna ut huden och reducera synlighet av porer.

  • Börja i mitten av ansiktet, applicera din Skin Feels Good Foundation och jobba i utåtgående rörelser.

  • För mer täckning, lägg produkten i tunna lager över problemområden.

  • Följ upp med concealer för att ljusa upp- och där det behövs ännu mer täckning.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Skin Feels Good Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt