Lancôme
Teint Idole Blush Sticks

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 202 Pink Flush
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Lancôme Teint Idole Blush Sticks skulpterar med lyxiga färgpigment i ett enda svep för en felfri- och strålande hy. Den krämiga, lättviktiga formulan ger en byggbar täckning och långvarigt resultat som sitter hela dagen utan att behöva bättras på. Teint Idole Blush Sticks är lättapplicerat och är den perfekta produkten att ha med sig i handväskan.

Tips! Teint Idole Blush Sticks är inte bara gjort för kinderna utan kan även användas till ögon och läppar för den som känner sig vågad.

  • Limited Edition

  • Krämrouge/bronzer

  • Lystergivande

  • Lättanvänt

  • Perfekt att ha med sig

Användning

Applciera Lancôme Teint Idole Blush Stick med en borste, makeup-svamp, dina fingrar eller direkt på huden beroende på föredragna appliceringsmetod.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.