Lancôme
Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 01 Beige Albâtre 9 g
Beskrivning

Detta oljefria, högpigmenterande och hållbara foundationstick ger en byggbar täckning med en naturligt matt finish för flera användningsområden; använd Teint Idole Ultra Stick som foundation, for snabba touch-ups, som concealer eller till contouring.

Teint Idole Ultra Stick har en ultralätt puder-crème formula för full täckningsgrad och lång hållbarhet. Texturen jobbas lätt in på huden och lägger sig sömlöst för en "andra hud"-effekt. Jobbar med porösa polymer som absorberar överskottstalg och lämnar huden naturligt matt. Formulan jobbar även med ambora-extrakt som hjälper till att reducera rodnad för en jämnare hudton.

  • Mångsidig

  • Rika pigment

  • Lång hållbarhet

  • Sömlöst resultat

  • Behaglig att bära

  • Smidig att ha med sig - inget kladd!

Innehåll: 9 g

Användning

Applicera Teint Idole Makeup Stick med antingen en makeupborste, svamp, fingertoppar eller direkt med stiftet, allt beroende på din föredragna applicering.

  • När du använder en foundationborste, dra lätt med borsten över stiftet och jobba sedan från mitten av ansiktet eller där du upplever att du har mest ojämnheter i hudtonen, och jobba utåt. Om du väljer att använda med fingrarna blir resultatet bäst om du jobbar i korsmönster.

  • Som en concealer: Applicera där det behövs. Använd fingrar eller borste och jobba i "duttande" rörelser för bästa resultat.

  • Till contouring: Välj en nyans som är 2-3 steg mörkare än din basfärg för att få till en optimal skulptering och definition av dina drag.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 54548

Upptäck mer som Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt