L'Oréal Paris
L'Oréal Paris Glam Shine 6H

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Glamourös volymeffekt som håller länge! Glam Shine-läppglans ger en perfekt balans mellan glans och hållbarhet och bara ett svep är tillräckligt för att uppnå plumpade, blanka läppar i upp till sex timmar!

Den hjärtformade applikatorn (Plump Sculpt) är speciellt utformad för att glida över dina läpp-konturer och skapar perfekta glansiga läppar med Shine Fix™-teknik som lägger sig som en resistent film över läpparna och hjälper Glam Shine att sitta i upp till sex timmar. Du slipper bättra på under dagen!

Tekniken, som utvecklats av L'Oréal Paris laboratorier, har givit en unik filmogen polymer som står emot angrepp (för en läppglans som håller länge, även när du äter) utan att kännas stel. Denna polymer har en styvare och motståndskraftig del, samt en mjuk och självhäftande del.

Innehåll: 6 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.