Yves Saint Laurent
Gloss Volupté

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 211 Acrylic Pink
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Yves Saint Laurent Gloss Volupté känns fjäderlätt på läpparna och behåller sin intensitet, glans och färg i flera timmar utan att klibba. Hemligheten är konsistensen - ett krämigt balm som smälter vid applicering, fyllt av färg och pigment.

Den unika applikatorn med formen av en pussmun färglägger varenda kurva av läppen. Gloss Volupté ger kvinnor chansen att variera sig och leka med glans på ett nytt sätt.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product