Giorgio Armani
Rouge d'Armani Lipstick

Utgått Fri frakt
Variant : N°400 Rouge 4 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ren och skär lyx i en läppfärg. Mer än färg, mer än bekväm, mer än kontur, mer än lång hållbarhet. Mer än ett läppstift. Giorgio Armani Beauty Rouge D'Armani Lipstick är det bästa läppstiftet som någonsin skapats när det gäller att hålla länge, sitta bekvämt och intensiv färg.

Formulan håller exceptionellt länge och ger en spektakulärt intensiv färg i upp till 8 timmar. Upplev glans och en härlig känsla hos ett läppstift som varken mattas av eller flagar samtidigt som den mjuka texturen håller läpparna återfuktade. Förpackat i en elegant hylsa i svart lack med exklusiv magnetförslutning som stängs med ett klick.

Innehåll: 4 g

Användning & tips

För en sofistikerad look, använd Smooth Silk Lip Pencil först och applicera sedan Rouge D'Armani Lipstick. Applicera läppstiftet direkt på läpparna och jämna ut det med Maestro Lip Brush. För en lackad effekt, applicera Ecstasy Lacquer Liquid Lipstick som en sista touch.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.