Ciaté
Olivia Palermo Satin Kiss

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Velveteen 3.5 g
Beskrivning

Ciaté London lanserar nu en prydlig, lyxig och elegant kollektion med både makeup och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Olivia, som den stilsäkra fashionista hon är, har satt sin personliga prägel på denna kollektion. Som ett känt ansikte på de internationella modeveckorna, hennes stilsäkra fullträffar och glamourösa liv, och sitt unika öga för detaljer kändes Olivia Palermo som ett självklart val för Ciaté för ett samarbete.

Detta krämiga läppstift är berikad med återfuktande egenskaper och ger en vacker nyans med satinfinish. Med rena pigment erbjuder detta läppstift en långvarig nyans med luminositet medan dina läppar känns ljuvlig mjuka.

''När jag vill klä upp min look så är läppstift det första jag vänder mig efter. Jag jobbade noggrant med att formulera detta supermjuka läppstift med satin-känsla, för att göra det till det mest behagliga, underbara läppstift som går att bära! I ett drag är mina läppar vadderade med vårdande ingredienser och insvepta i en vacker, rikt pigmenterad färg.'' - Olivia Palermo

Innehåll: 3,5 g

Olivia Palermo

Upptäck mer som Olivia Palermo Satin Kiss

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product