Giorgio Armani
Beauty Lip Magnet Liquid Lipstick

I lager Fri frakt Redo att skickas
375 kr 375
375 kr 375
Variant :
Andra färger :
Beskrivning

Giorgio Armani Beauty Lip Magnet Liquid Lipstick

Giorgio Armani Beauty Lip Magnet Liquid Lipstick - ett viktlöst flytande läppstift med intensiv färgkoncentration, en ultrachic matt finish och en felfri finish som håller länge. Formulan är fyra gånger så tunn och med dubbelt så mycket färg som ett traditionellt läppstift. Lip Magnet ger en hållbarhet på upp till 8 timmar och har en unik, smal och avsmalnande applikator för perfekta läppkonturer.

  • Flytande läppstift med viktlös känsla
  • Matt finish
  • Lång hållbarhet

Innehåll: 3.9 ml

Användning & tips

Applicera Lip Magnet med den platta sidan av applikatorn. Tona ut med den böjda sidan. Börja appliceringen mitt på läpparna och fortsätt utåt. För precision, använd den spetsiga änden i mungiporna och amorbågen.

Backstage-tips! Förvandla din dagslook till en kvällslook genom att lägga på en djupare nyans. Före applicering, återfukta läpparna och förhindra att färgen flagnar. Applicera High Precision Retouch på läpparna för att highlighta och skapa volym innan du lägger på Lip Magnet.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.