Lancôme
L'Absolu Rouge

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 349 Very in Love
Beskrivning

Lancôme L'Absolu Rouge, ett vårdande läppstift som gör dina läppar fylliga och sensuella. Detta läppstift är berikat med Pro-Xylane™ som är Lancômes mest kompletta och effektiva anti-age-molekyl för att bygga upp läpparnas naturliga fyllighet.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product