Lancôme
L'Absolue Rouge Le Bisou Olympia Le-Tan

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 1980 Olympia
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Upplev den underbara, betagande förnimmelsen av en kyss på munnen - bokstavligen! Till kollektionen Olympia Le-Tan har man valt L'Absolu Rouge - Lancômes kultläppstift, tack vare dess höga pigmentinnehållet, krämiga textur, långa hållbarhet, utsökta rosendoft och extraordinära komfort.

Kollektionens förpackning är prydd med ett läppavtryck och signaturen "Olympia xxx", likt en slängkyss från designern. Men den finaste detaljen är ändå att själva läppstiftet har formen av inbjudande läppar som bara väntar på en kyss. L'Absolu Rouge Le Bisou är designat för att bli alla fashionistas nya favorit...

Olympia Le-Tan har åter dykt ner i Lancômes gömmor och återskapat tre ikoniska färger till hösten 2017 års kollektion: den vackert djupröda färgen Rouge de Rose från 1955, den kraftigt vinröda nyansen Anémone från 1959, samt orangeröda Olympia från 1980.

  • Återskapade klassiker

  • Limited Edition

  • Ingår i kollektionen Lancôme Olympia Le Tan

  • Unik design

  • Lång hållbarhet & intensiva pigment

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product