Lancôme
Parisian Lips Le Stylo

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 01 Bonjour Bonheur
Beskrivning

En läpp-cushion full med superpigmenterad, semimatt formula. Parisian Lips Le Stylo har en krämig, återfuktande textur som ger läpparna lätt färg och naturlig glans. En två-stegs-penna där steg ett är att applicera den krämiga cushion-texturen på yttre kanterna av läpparna för att sedan använda pennans andra del för att applicera på de inre delarna av läpparna. Kommer i fyra våriga, friska nyanser.

  • 2-delad penna med cushion

  • Naturlig glans & lätt färg

  • Limited Edition

  • Ingår i kollektionen Absolutely Rôse

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.