Maybelline
Color Sensational Shine Compulsion

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Baddest Beige 3.7 ml
Beskrivning

Maybelline Color Sensational Shine Compulsion är berikad med reflekterande oljor och är ett av Maybellines mest glansfulla läppstift. Det ger näring och återfuktning, en livfull och högpigmenterad färg samt en ultralätt finish. Det fungerar lika bra att applicera för sig själv som det är om du skulle använda det ovanpå något annat läppstift då den smälter in snyggt på läpparna.

  • Återfuktande

  • 60% reflekterande oljor

  • Högpigmenterade

  • Finns i flera färger

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Hydrogenated Polyisobutene,Pentaerythrityl Tetraisostearate,Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate,Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone,TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE,BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMERDILINOLEATE

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product