Dr. Lipp
Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips är ett 100% naturligt balm som varken doftar eller smakar. Det är hyllat av makeupartister världen över. Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips består av 100% rent lanolin som är en naturligt producerad blandning av oljor och vax som utvinns ur fårets ull när det klipps på sommaren.

Lanolin är bl.a känt för att vara ett av de ämnen som påminner mycket om vår egen huds naturliga lipidblanding. Den är baserad på en gammal historisk formulering, som ursprungligen användes för att ge en avslappnande effekt på ömmande bröstvårtor, och som har visat sig vara fantastisk till så mycket mer.

En multifunktionell produkt som är ett måste-ha i necessären. Du kan använda det dagligen för vackra, mjuka läppar eller för att vårda torr, öm och kliande hud. Du kan även använda det som primer, ge en glossig finish till ögonlock, kinder eller läppar, hålla bångstyriga bryn på plats, mjukgöra torr hud och nagelband, blanda med pigment för att få fram en egen eyeliner eller ett eget läppglans. Användningsområdena är många!

Innehåll: 15 ml

FAQ

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips är gjort av lanolin med hög kvalitet. Här nedan är några av de vanligaste frågorna besvarade.

Vad är Lanolin?

Lanolin är en naturlig blandning av oljor och vax som hittats på fårull. Oljorna och vaxen tvättas från ullen som klippts från fåren. Det erhålls utan någon grymhet för fåren.

Lanolin är naturligt, förnybart, miljövänligt material känt för sina egenskaper att skydda, mjuka och återfuktar huden.

Vilka användningsområden har Lanolin?

Makeup-artister har använt det i år, både ensamt eller mixat med olika pigment för att skapa en vacker färg till läpparna, ögonlocken eller kinderna.

Ingredienser

Medical Grade Lanolin

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.