Candy Lipz
CandyLipz Model B

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Skapa resultatet du alltid drömt om utan kirurgiska ingrepp på bara 2 minuter. CandyLipz ger dig möjligheten att när som helst kunna skapa den perfekta volymen för dina läppar och med ett långvarigt resultat. Nu behöver du inte längre leta bland alla lip plumpers, välj CandyLipz, format som ett äpple och märk hur snabbt och enkelt det är att få ett snyggt fylligt resultat!

  • Rekommenderad användning för personer över 18 år.
  • CandyLipz finns också i variant A CandyLipz Model A.

Användning

Med CandyLipz Model B formar du dina läppar till ett jämnt och fylligt resultat och ger din överläpp en större volym.

  1. Börja med att öppna upp äpplet för att få fram plumpern.
  2. Kolla så du har den åt rätt och och tryck till med tummarna på äpplets ovansida samtidigt som du ger ett tryck runt öppningen på andra sidan.
  3. Sätt öppningen på äpplet runt läpparna och släpp med fingrarna för att skapa ett tryck.
  4. Låt äpplet sitta i 2 minuter.
  5. Avlägsna den sedan försiktigt genom att trycka som du gjorde när du applicerade produkten. Skapa den look du vill med din favorit make-up.

I början av användningen kan blåmärken uppstå kring munnen. Vid obehag, sluta använda produkten.

Testa först att använda produkten kortare än rekommenderad tid. Tänk på att applicera och avlägsna denna produkt ytterst försiktigt. Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan och under användning. Låt inte produkten verka längre än rekommenderad tid. Observera att produkten ej rekommenderas om du fått fillers eller liknande preparat injicerat i läpparna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.