bareMinerals
Twilight Glow

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Radiant 4 Piece Collection
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

bareMinerals Twilight Glow Kit

bareMinerals Twilight Glow Kit är en praktisk makeupväska i limited edition upplaga fylld med fyra riktiga bareMinerals-favoriter som passar alla hudtyper. Den perfekta julklappen helt enkelt.

Setet innehåller det sammetslena Gen Nude Powder Blush som ger huden en naturlig rodnad och glow. Hydrating Mineral Veil som fixerar och återfuktar huden. Den volymgivande mascaran Lash Domination och återfuktande läppglanset Nude Buttercream.

  • Limited Edition
  • Passar alla hudtyper
  • Vegansk
  • 100% naturliga ingredienser
  • Fri från konserveringsmedel

bareMinerals

bareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation. De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser. Förutom foundations erbjuder bareMinerals en komplett serie med allt från skimrande ögonskuggor och förtätande mascaror till underbara rouge och lipgloss.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.