bareMinerals
READY 14.0 Eyeshadow Palette

4stars stars, based on 2 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Håll i er alla palettälskare för här kommer två stycken ni inte vill gå miste om! bareMinerals presenterar READY 14.0 Eyeshadow Palette i varianterna Bare Natural och Bare Sensuals; slimmade paletter med 14 perfekt kombinerade och hållbara nyanser. Sammetsmjuka och lättarbetade texturer med intensiva pigment och olika finish öppnar upp för oändliga möjligheter till antalet looks du kan skapa, och gör READY 14.0 Eyeshadow Palette till ett absolut måste att komplettera din palettsamling med.

Bare Naturals
Inspirerad av naturen kring Kaliforniens kustlinje med det skimrande havet precis intill går dessa färger från mjuk matt taupe till rik metallisk blå. Innehåller både matta, skimrande och metalliska nyanser.

Bare Sensuals
Denna palett har mer feminina och tropiska nyanser med silkiga, ros-inspirerade toner kombinerat med nyanser som plommon, mauve, burgundy och cream. Även denna palett har nyanser med både matt, skimrande och metallisk finish.

Steg-för-steg-manual

Båda paletter kommer med steg-för-steg-instruktioner för att skapa dramatiska looks, snygga sotningar och neutrala vardagssminkningar, perfekt för dig som inte är så van dig att jobba med många olika färger tillsammans, men även bra för dig i behöv av lite ny inspiration. Paletterna inkluderar en spegel i locket, och det ingår även en dubbelsidig syntetpensel.

barMinerals är kända för att skapa makeup som är bra för huden. Ögonskuggorna är förstärkta med märkets patentskyddade SeaNutritive Mineral Complex som bidrar med näraing och fukt, det har även en reducerande effekt på synlighet av fina linjer och rynkor samt svullnad. Förutom komplexet innehåller skuggorna även borageolja, koffein och gurka.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product