Ciaté
Olivia Palermo Nail Polish, Sunday's

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 13.5 ml
Beskrivning

Ciaté London lanserar nu en prydlig, lyxig och elegant kollektion med både makeup och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Olivia, som den stilsäkra fashionista hon är, har satt sin personliga prägel på denna kollektion. Som ett känt ansikte på de internationella modeveckorna, hennes stilsäkra fullträffar och glamourösa liv, och sitt unika öga för detaljer kändes Olivia Palermo som ett självklart val för Ciaté för ett samarbete.

Ciaté Olivia Palermo Nail Polish är skapat med en Dual Polymer Mesh Lock Technology för att verka långvarande, hållbart och ge hög glans. Vulkaniskt glas hjälper till att stärka, skydda och vårda nageln, samtidigt som den erbjuder en vacker, intensiv nyans.

''Ibland är mindre mer och denna mjuka nude är en fantastisk ''på-semester-färg'' för att ge en klassisk, ren finish till dina naglar, perfekt för alla tillfällen både dag och kväll. Jag älskar att använda denna nyans vilken dag som helst i veckan!

Jag ville skapa ett unikt nagellack som inte bara vadderade naglarna men också lämnade dem starka och motståndskraftiga med en perfekt finish. Detta nagellack är formulerat med en exklusiv och avancerad Dual Polymer Mesh Lock Technology som är speciellt utvecklad för att ge ett långvarigt, hållbart och hög-glans nagellack, och direkt när jag hade svept första lagret av detta nagellack på mina naglar visste jag att det var det rätta! Med en stärkande formula som skyddar är jag oemotståndligt förtjust med färgvalen och säker på att min manikyr kommer att stanna superglänsande och underbar.'' - Olivia Palermo

Innehåll: 13,5 ml

Olivia Palermo

Upptäck mer som Olivia Palermo Nail Polish, Sunday's

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product