Depend
French Look Artificial Nails

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Pink Short Square Design 24 Nails
Beskrivning

Få snygga naglar på ett kick med Depends French Look Square Design i kort modell har perfekt passform, är enkla att applicera och som ger dina naglar en naturlig, vacker look.

Denna produkt innehåller:
  • 24 st lösnaglar.

  • 1 st nagelfil.

  • Lim, 2 g

Användning

Rengör händer noggrant, speciellt naglar och nagelband. Se till att händer och naglar är helt torra. Välj ut de lösnaglar som passar till respektive nagel. Om det är någon som inte har perfekt passform, välj då en något större och fila till önskad form.

Applicera ett tunt lager av limmet över hela nageln. Var försiktig så du inte får limmet på nagelbandet. Öppna limmer genom att använda den blå nålen.

Applicera lösnaglarna. Tryck ordentligt i 5-10 sekunder. Var noga med att inte få några luftfickor mellan nageln och lösnaglarna då det kan orsaka infektioner. Om luftfickor uppstår bör du göra om appliceringen. Depend rekommenderar att använda lösnaglarna i max 10 dagar i sträck. Sedan ska naglarna luftas innan du gör en ny applicering.

Upptäck mer som French Look Artificial Nails

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.