Ciaté
Ciaté Denim Manicure

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Skinny Fit, Boyfriend Fit eller High Waist? Den tidlösa jeans-garderoben är inspirationen till Ciatés kollektion Denim Manicure. Med ett nagellack som har nyansen av jeans, nitar samt gyllene och vita söm-mönster kan du snabbt och enkelt skapa din personliga denim-look för dina naglar. Vackert, häftigt och elegant på samma gång!

Innehåll:
  • Ciaté Regatta, 13,5 ml
  • Nitar i olika former.
  • 16 st söm-mönster, 8 st vita & 8 st guldiga.
  • 1 lim anpassat för naglar.

Användning

Hur du applicerar nitar: Applicera nagellacket, och vänta tills det är helt torrt innan du applicerar ännu ett lager av nagellacket. Placera nagellimmet på det stället där du vill ha niten. Applicera sedan försiktigt en nit där du applicerat lim och håll den på plats i 5-10 sekunder.

Hur du applicerar söm-mönster: Applicera nagellacket, och vänta tills det är helt torrt innan du applicerar ännu ett lager av nagellacket. Klipp valfritt söm-mönster i önskad storlek med en sax. Peela försiktigt bort den transparenta plasten och håll den helt under vatten i 10 sekunder. Ta försiktigt bort söm-mönstret från dess underlag. Applicera försiktigt på nageln med den färgade sidan uppåt och vänta i minst 15 sekunder tills det fastnat på nageln ordentligt.

När du applicerat nitar och söm-mönster som du vill ha det och känner dig klar, avsluta med ett lager av ett topplack för att göra din manikyr mer hållbar.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.