OPI
Gel Break Properly Pink

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 51 kr

154 kr 205 kr

Du sparar 51 kr

154 kr 205 kr

Variant : 15 ml
Beskrivning

Properly Pink är steg 2 i den vårdande serien Gel Break, och är ett av tre olika nyanslack.

OPI Gel Break är en intensiv och djupgående 3-stegsserie bestående av ett serum, 3 olika ljusa nyanser samt ett avslutade, skyddande topplack. Gel Break är perfekt i situationer där naglarna tagit ordentligt med skada i samband med t.ex felaktig borttagning av material, och där naglarna behöver mer än bara en vanlig nagelstärkare.

Den speciella formulan är berikad med natriumhyaluronat, vitamin A, C- och E samt bambuextrakt. Gel Break används som en kur och verkar återuppbyggande så att dina naglar återfår sin styrka och friska tillstånd.

  • Färg: Ljusrosa

  • Ingen UV-lampa behövs

  • Serien är fri från formaldehyd

  • Ingår i serien Gel Break

Innehåll: 15 ml

Användning

Steg 1: Lacka ett tunt lager med serum (1) på torra naglar.
Steg 2: Lacka två tunna lager med din valfria färg (2) i Gel Break.
Steg 3: Lacka ett tunt lager med Protector (3).

För bästa resultat ska Gel Break-produkterna användas tillsammans, efter ungefär en vecka bör du då kunna se resultat. Fortsätt gärna i någon/några veckor till om du skulle uppleva att det behövs. Observera att resultat ter sig olika hos alla.

Upptäck mer som Gel Break Properly Pink

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.