Shiseido
Makeup Accentuating Cream Eyeliner

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En krämig eyeliner som ger mjuka, hållbara linjer som kan varieras i tjocklek. Den är kladdfri och rekommenderas till de som önskar en vattenfast eyeliner. Kommer med en specialdesignad borste för att skapa en perfekt linje.

  • Dermatologiskt testad.
  • Oftalmologiskt testad.

Innehåll: 4.5 g

Ingredienser

Mica,BHT,Tocopherol,Silica,Dimethicone Copolyol,Titanium Dioxide (CI 77891),Iron Oxides (CI 77491),Cyclomethicone,Polyethylene,Trimethylsiloxysilicate,Disteardimonium Hectorite,Paraffin,Iron Oxides (CI 77499),PEG/PPG-36/41 Dimethyl Ether,Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina),SORBITAN SESQUIISOSTEARATE,POLYSILICONE-2,PHENYL TRIMETHICONT,+/-(may contain)IRON OXIDES (CI 77492)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.