Smink

Färgning av fransar & ögonbryn

Här nedan finner du produkterna vi erbjuder till frans- och brynfärgning. Att färga hemma på egen hand kräver lite träning och precision, men när du väl fått in tekniken så är det väldigt lätt att få ett proffsigt resultat. Färgning på egen hand, eller varför inte med hjälp utav en vän, hemma istället för exempelvis på en salong är väldigt roligt och ger också snygga resultat i ett ögonblick. Färgning av sina ögonbryn och ögonfransar kan vara mycket praktiskt när du inte känner så mycket för att använda mascara eller ögonbrynspenna.

Färgade fransar och bryn är också vanligt att man gärna piffar sig med innan semestern då man vill njuta fullt utan att behöva tänka på att lägga lika mycket tid på makeup, alternativt om man inte föredrar makeup överlag, eller bara önskar framhäva sin färg. Hos oss hittar du ett härligt utbud av färgningsprodukter för både ögonbryn och ögonfransar, så du kan vakna upp med en naturlig look på både fransar och ögonbryn!

Tips för frans- och ögonbrynsfärgning

Följ instruktionerna noga när du applicerar din färg, och var också försiktig att du inte får själva produkten i ögonen. Observera också att ju längre du behåller färgen på och låter verka på dina fransar och bryn, desto intensivare färg ger det.