the Balm
Mary-Lou Manizer

(110 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
209 kr
209 kr
Variant : The Luminizer Hightlighter/Shadow/Shimme
Beskrivning

Möt Mary-Lou Manizer - en till synes oskyldig 'luminizer' som fångar allas blick. Denna highlighter, skugga och skimmer ser till att ge dig ett ungdomligare utseende med en diskret glöd. Applicera på ögonlocken för en lyxig look eller svep den på toppen av kindbenen för en fantastisk lyster.

Mary-Lou Manizer från the Balm har väldigt intensiva pigment och lite räcker långt. Den är idealisk att applicera på näsrygg, toppen av kindbenen, vid brynbenet, på amorbågen och lite grann på nästipp och haka. Detta för att highlighta och framhäva de högsta punkterna i ditt ansikte, samt ge huden ett riktigt vackert "glow".

the Balm Mary-Lou Manizer är otroligt omtalad och älskad av många. Den passar alla hudtoner, och passar även perfekt för att highlighta din ögonmejk genom att applicera lite grann i ögonvrån eller blanda tillsammans med önskat nyans.

Innehåll: 8.5 g

Tips på hur du använder Mary-Lou Manizer

Appliceringsområden är redan nämnda i texten här bredvid, men förutom dem så är den även idealisk att applicera på kroppens högsta punkter för att framhäva dem - så som nyckelben och axlar. Detta är extra perfekt om du har aningen solkysst hy!

För bästa applicering så rekommenderar vi att använda en så kallad "fan brush", dvs en sminkborste som ser lite ut som en solfjäder. Svep över din Mary-Lou Manizer, och svep sedan på önskat område med lätta drag. Detta kommer ge ett perfekt "glow" till din hud!

Mary-Lou Manizer från the Balm

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Mica,Dimethicone,Polyisobutene,Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Iron Oxides (CI 77491),Polyethylene,Boron Nitride,Synthetic Wax,PTFE,Isoeicosane

Upptäck mer som Mary-Lou Manizer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt