Sweed Lashes
Linda Hallberg Edition

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Sweed Lashes är fransarna som tar lösögonfransar till en ny nivå och har ett brett och kvalitativt sortiment som består av tre fantastiska kollektioner i nyanserna svart, brunt och mörkblond. Dessa kollektioner är framtagna av en av Sveriges mest framstående makeup-artister och har ett unikt fäste i genomskinlig bomull vilket gör dem enkla att använda för både proffs och nybörjare. Fransarna är handknutna, av väldigt bra kvalitet och kan användas upp till 10 gånger.

  • I samarbete med Linda Hallberg.

  • Alla Sweed Lashes förpackningar är tillverkade av obestruket papper och återvinningsbar PET-plast.

  • Linda Hallberg Edition - Svarta dubbel- och trippelfransar i 3 olika längder för att uppnå önskat resultat och en möjlighet till variation.

  • Längd: 7, 10, 12 mm.

  • Använd Sweed Lashes Clear/White Adhesive for Strip Lashes för att fästa fransarna.

Innehåll: 72 st fransvippor.

Linda Hallberg Edition

''När Sweed Lashes hörde av sig till mig så blev jag peppad på att få göra något jag verkligen brinner för; nämligen att skapa!

Jag älskar att använda singelfransar då de både sitter bättre och ofta ger ett mer naturligt intryck än vad en hel fransrad gör. Men att använda singelfransar kan ta lång tid, därför ar jag designat dubbel- och trippelfransar i kluster som gör appliceringen enklare och snabbare.

Mina fransar bjuder in till lekfullhet och kreativitet som gör att du enkelt kan skapa en unik look på kort tid.

Dessa fransar kan du applicera på både övre och undre fransraden, och passar till både naturliga och mer effektfulla sminkningar. Använd fransarna som de är eller lägg mascara på dem för att skapa en dramatisk effekt.'' - Linda Hallberg.

Upptäck mer som Linda Hallberg Edition

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product