Helena Rubinstein
Sexy Blacks Mascara Set

Ej i lager Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Helena Rubinstein Sexy Blacks Mascara Set är en lyxig gåvoförpackning som innehåller en mascara, ögonsminkborttagningsmedel och en ögonkräm.

Den krämiga mascaran Lash Queen Sexy Blacks ger fransarna en vackert kurvig form, vilken fungerar som en push-up-effekt eftersom den ger permanent fyllighet och öppnar upp blicken. Det är en helt unik mascara som ger fyllig volym och har en extremt bra och hållbar täckningsförmåga. Borsten har en perfekt kurvig storlek och greppar tag om fransarna, för ovanligt vackra, fylliga och böjda fransar.

Ögonmakeupremovern avlägsnar omedelbart alla typer av ögonmakeup, även vattenfast. Den är skonsam mot den känsliga huden kring ögonen samtidigt som den effektivt och milt tar bort din makeup med en silkesmjuk och fräsch formula som inte lämnar en fet känsla på huden.

Powercell ögencreme skyddar hudbarriären och återfuktar området kring ögonen. Krämen appliceras med den unika applikatorn som ger en kylande effekt på huden. Formulan innehåller koffein som bidrar till att reducera påsar och mörka ringar under ögonen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.