Lancôme
Hypnôse Drama Mascarabox

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant :
Beskrivning

En mascarabox från Lancôme som innehåller Hypnôse Drama mascara, som intensifierar, definierar och ger den dramatisk volymen. Du får dessumton Hydra Zen dagcreme, en vårdande och intensivt återfuktande creme med rosextrakt och hyaluronsyra, speciellt anpassad för mycket torr och känslig hud.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 67315

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt