Lancôme
Hypnôse Volume-á-Porter Box

Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 62 kr

248 kr 310 kr

Du sparar 62 kr

248 kr 310 kr

Variant :
Beskrivning

Lancôme Hypnôse Volume-á-Porter Box - för att skämma bort dig själv, eller någon du tycker om! I denna ljuvliga box får du Lancômes älskade mascara Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara tillsammans med en ögonmakeupremover och ett läppglans.

Detta kit innehåller:
Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Hypnôse Volume-á-Porter Box

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.