Shiseido
Shiseido Makeup Lasting Lift Mascara

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Den ger en omedelbart uppböjd effekt, med långvarigt resultat. Passar för fransar som växer nedåt. Den har en smal, lyftande borste som greppar fransarna från roten för att lyfta och forma. Den är vattenfast och kladdfri.

  • Oftalmologiskt testad.
  • Dermatologiskt testad.

Innehåll: 6 ml

Ingredienser

Mica,BHT,Tocopherol,Silica,Parfum,Limonene,Tocopheryl Acetate,Cyclomethicone,Polyethylene,Trimethylsiloxysilicate,Isostearic Acid,Calcium Carbonate,CI 77499,Cera Microcristallina,Hydrogenated Lecithin,CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77007,CI 77510,PEG/PPG-36/41 Dimethyl Ether,C11-12 Isoparaffin,CI 77947,POLYSILICONE-2,TRIOCTANOIN,DEXTRIN PALMITATE,METHYL METHACRYLATE/ACRYLONITRILE COPOLYMER,(???)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.