Xlash
Xbrow

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 96 kr

383 kr 479 kr

Du sparar 96 kr

383 kr 479 kr

Variant : Eyebrow Conditioner 3 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Nu är den äntligen här! Få fylligare ögonbryn med Xbrow - samma fantastiska formula som för Xlash, men nu anpassad för ögonbrynen.

Xbrow är effektiv produkt som ökar ögonbrynshårens tjocklek, volym och längd på bara 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn, och resultatet ger dig mer välformade och täta ögonbryn!

Fördelar:
  • Hjälper dina ögonbryn att nå sin fulla potential i fyllighet.

  • Ögonbrynen blir starkare.

  • Välformade, tightare & mer definierade ögonbryn.

Innehåll: 3 ml

Användning

  1. Innan du använder Xbrow rekommenderar vi att du tar bort make up och tvättar ditt ansikte.
  2. Ta fram din Xbrow och ta försiktigt ut penseln för att minska risken för spill.
  3. Applicera en tunn linje av Xbrow jämnt på roten av dina ögonbryn.
  4. Upprepa din användning av Xbrow i helst 30 dagar för att uppnå bästa resultat, varje kväll.

Gör Xbrow till en kvällsrutin för att uppnå bästa resultat, och låt serumet vila i cirka 5 timmar för att få tätare ögonbryn.

Ingredienser

Foium Isatidis Extract: 10%,Cacumen Platycladi Extract: 3 %,Nigella Sativa Extract: 3 %,Fructus Chebulae Extract: 2 %,Radix Polygoni Multiflori Preparata Extract,2 %,Coral Extract: 1 %,Purified Water: 79 %.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Xbrow

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt