IsaDora
Sculpting Brow Pen Waterproof With Brush

(7 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 30 kr

89 kr 119 kr

Du sparar 30 kr

89 kr 119 kr

Variant : Medium Brown
Beskrivning

Ingfällningsbara Sculpting Brow Pen Waterproof har en platt, vinklad och triangulär top för superenkel formgivning och ifyllnad av dian bryn. En mjuk och lättapplicerad textur ger en precis form och perfekta konturer varje gång.

  • Vattenfast

  • Parfymfri

  • Kliniskt testad

Innehåll: 0.2 g

Användning
  • Bred linje: Använd den platta sidan av toppen och svep "i en rörelse" längs med ögonbrynet. Detta ger en naturlig look, fyller i glesare partier och skapar en mjuk form.

  • Fin linje: Använd den tunna spetsen längs med undre- och övre kanten av brynet för att markera och skapa definition. Den tunna spetsen kan också användas för att skapa hår-liknande drag och för att förlänga brynet ut mot tinningen.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Sculpting Brow Pen Waterproof With Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt