Jane Iredale
PureBrow Brow & Fix Mascara

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 6.8 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Jane Iredale PureBrow Brow & Fix Mascara

Jane Iredale PureBrow Brow Fix & Mascara är en klar gel i en duo-applikator med en kam för dina bryn på ena sidan, och en mascaraborste på andra. Den hjälper dig att hålla bångstyriga bryn på plats och fungerar även som en transparent mascara för färgade eller redan mörka ögonfransar, för dig som inte vill ha en vanlig mascara.

  • Ej testad på djur.

Innehåll: 6,8 g

Ingredienser

Glycerin,Carbomer,PVP,Panthenol,Hydrolyzed Wheat Protein,Glyceryl Polymethacrylate,Algae Extract,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Aqua/Water/Eau,Raphanus Sativus (Radish) Root Extract.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.