L'Oréal Paris
Brow Artist Plumper

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 05 Transparent
Beskrivning

Get your eyebrows on fleek! Nyheten L'Oréal Paris Brow Artist Plumper är en fantastiskt ljuvlig ögonbrynsmascara i form av en gel som håller dina bångstyriga bryn på plats, och är ett måste i din necessär. Produkten är liten och smidig, och får plats i även den minsta partyväskan. Denna produkten finns tillgänglig i både transparent och brun nyans. Den transparenta fyller i brynen och bygger volym helt utan färg, och den varianten med färg hjälper till att tona de lite samtidigt som man får brynen att hamna på plats.

Med denna L'Oréal Paris Brow Artist Plumper så kan du enkelt kan definiera dina bryn och samtidigt hålla dem på plats hela dagen och kvällen. Ögonbrynsmascaran sitter bra och ger ett snyggt och naturligt resultat. Den unika och nätta brynborsten fångar varenda strå och hjälper dig med fantastiska ögonbryn på bara i några enkla svep, och det tar bara några få sekunder.

Ingredienser

För vem passar då just denna produkten? L'Oréal Paris Brow Artist Plumper fungerar för alla bryn, alla önskemål, alla åldrar! Oavsett om man har lite tjockare och buskigare bryn som man vill få styr på, eller lite tunnare och nättare som man vill ge lite mer attityd i. En ögonbrynsmascara hjälper alltså både med att hålla håren på plats, men och också till med volymen i brynen så de upplevs fylligare.

En ögonbrynsmascara kan antingen användas på egen hand med eller utan annan makeup, eller som ett komplement till andra ögonbrynsprodukter. Vad man kan använda utöver brynmascaran är pennor, skuggor eller pomade/gel. Möjligheterna är oändliga och brynen kan man verkligen experimentera med, och anpassa efter humör och dag. L'Oréal Brow Artist Plumper är den ultimata produkten för dig som söker en ögonbrynsmascara som fyller i, fyller ut och formar ögonbrynen.

  • Finns i olika nyanser.

Innehåll: 7 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product