NYX Professional Makeup
Can't Stop Won't Stop Longwear Brow Ink Kit

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Taupe
Beskrivning

Ögonbrynsfärg som inte är rädd för att binda sig! Can't Stop Won't Stop Longwear Brow Ink Kit innehåller ett skaft med två ändar; ena änden har en precis penselspets för att fylla i och bygga upp långvarig färg och den andra har en kam + borste för att jämna ut och bygga textur.

 

RESULTAT: Vattentåliga ögonbryn som inte smetar ut som håller hela dagen. Tillgänglig i både naturliga nyanser (från blond till brun, espresso och svart), till mer livliga nyanser i rosa, mint, lila och blått.

VAD DET ÄR: 12 pigmenterade, vattenfasta brynfärger.

VAD DEN GÖR: 3-i-1-kittet gör det enkelt att skapa åtskilliga looker med hjälp av ett enda verktyg - det är allt du någonsin du behöver i en enda produkt.

 

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är så allsidig och rolig att bära, speciellt för oss med lite vildare hårfärg. Testa en av våra livligare nyanser i rosa, lila, mint eller blå för en matchande look.

BÄST FÖR:

Medium till expertisnivå

Alla brynformer och hårtyper

Vi som älskar det multianvändbara

Upptäck mer som Can't Stop Won't Stop Longwear Brow Ink Kit

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.