Shiseido
Shiseido Makeup Translucent Eyebrow Shaper

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

En klar osynlig gele som ger en bestående form, utmärkt för tjocka eller bångstyriga ögonbryn. Precisionsborsten kontrollerar bryn vackert och gör det möjligt att applicera flera skikt utan att det klibbar.

Innehåll: 8 ml

Användning

Kan användas som ensam produkt eller i kombination med andra ögonbrynsprodukter, då som sista steget. Rekommenderas även till män, då den inte syns.

Använd den tjocka delen av borsten till de längre strån. De kortare strån på borsten används till de tunnare partierna av brynen. Applicera nedifrån och upp i hårets riktning.

Ingredienser

Mica,Butylene Glycol,Methylparaben,Potassium Hydroxide,Carbomer,Dextrin,Aqua,Trisodium EDTA,CI 77891,Fucus Vesiculosus,Hydroxypropyl Methylcellulose,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.